Almost Dead Men – My Lady In White

20-almost-dead-men

Almost Dead Men -My Lady In White (CD)
Contact: Facebook
Bogus Records

Här har vi ett Uppsalaband där medlemmarna har spelat musik i fem årtionden. Den här EPn består av tre låtar och den är faktiskt riktigt intressant. Titelspåret Lady in white är en rock and roll-stänkare som kickar igång det hela riktigt bra. Jag tänker lite folkpark, stora bilar och en tub med brylcreem, kanske inget för den som bara är inne på renodlad punk, men gillar man rock and roll i alla former så svänger det bra.

Den andra låten, Dirty Game, ger mig faktiskt ingenting. Det gör däremot den sista låten ”A Briliant Future Wasted Growing Up” som är en balladliknande dänga men fortfarande rockig. Det finns säkert folk som gnäller på sången här på grund av en markant swenglish. Mig stör det inte eftersom låten är så pass skön. Jag tror att Sator skulle kunna göra en fantastisk cover på den låten.

Det är svårt att veta exakt var Almost Dead Men befinner sig eftersom de tre låtarna är så olika varandra. Jag menar verkligen inte att de ska försöka skriva mer homogena låtar framöver, tvärt om gillar jag blandningen. Den röda rock and roll-tråden löper trots allt genom alla tre låtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s