Recension: Toxic Piss – S/t 7″

43-toxic-piss

Toxic Piss – S/t 7″
Kontakt: Facebook I Bandcamp
Flyktsoda Records

Här har vi sex låtar från Göteborgarna i Toxic Piss. Jag tror att fem av låtarna är helt nya medan den sjätte, Bouncer Ape, fanns med på deras album från 2019. Till att börja med måste jag hylla Henriks sång som är så kraftfull, rå och passar perfekt till musiken. De har verkligen fått till en bra mix av brutal hardcore med vissa spår av hur Hellacopters lät när de var skitiga och bra.

Att Zeke har influerat Toxic Piss hörs ganska tydligt, framför allt i Graveyard Fuck som är en riktigt bra låt. Men det är nog ändå låten Autopilot jag vill lyfta fram. Den har mer spår av metal och mindre rock and roll i sig, dessutom med en del entakt och riktigt sköna gitarrer. Lite märkligt ändå att jag föredrar metal framför rock and roll, men i det här fallet gör jag det. Men ändå, jag tycker att Toxic Piss håller riktigt hög nivå oavsett vilket håll de drar åt.

Med en kappsäck fylld av hardcore, crust, metal och rock kan jag tänka mig att Toxic Piss kommer att göra succé. Alla som gillar rå musik bör verkligen kolla upp detta band. Speltiden ligger på nära 9 starka minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s