Recension: CJMB – Rocker 7″

CJMB – Rocker 7
Contact: Facebook

Gråsuggorna från Rättvik har grupperat om och bytt namn till Suggorna. Man kan väl säga att det här är någon sorts skarv för på den här skivan heter de CJMB. Men framöver är det Suggorna som gäller. Den här sjuan innehåller fyra låtar och givetvis är det inte långtifrån hur Gråsuggorna lät, kanske mest på grund av Jörgens råa och karaktäristiska sång.

Det finns en riktigt skön rocktouch i låtarna som jag gillar, kanske lite rockigare än tidigare till och med. Men tro inte att de har övergått till att spela någon trött gubbig punkrock, nej det är fortfarande aggressivt och hårt, CJMB skulle kunna placeras någonstans mellan 77 och 82. Av de fyra låtarna gillar jag den avslutande ”Så Liten” bäst, den har en refräng som utan tvekan skulle passat i en KSMB-låt. Sen är så klart ”Så jävla trött” en riktig dänga, jag lovar att det kommer blir allsång i den när Suggorna spelar live.

Skivan är pressad i 250 ex och jag kan verkligen rekommendera alla att skaffa den. För det här är riktigt bra punk på svenska. Nu ser jag verkligen fram emot att höra mer från Suggorna och jag vet att de har prylar på gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s