Recension: Drip Feed – Insanity 7″

Drip Feed – Insanity 7″
Kontakt: Facebook I Bandcamp
Elände Records

Stockholmarna är tillbaka med sin fjärde sjua och den här skiljer sig faktiskt en aning mot deras tidigare material. Musikaliskt är det detsamma med rasande 82-punk blandat med rå hardcore. Men produktionen är mer välsmord än tidigare och jag har faktiskt inget emot det. Tvärtom, det får den här skivan att sticka ut. Och man behöver verkligen inte bäva, för trots att ljudbilden är något renare så handlar det inte om att det skulle vara någon miljonproduktion.

Skivan innehåller tre låtar, eller fyra kanske man kan säga då B-sidan har två låtar som sitter ihop. Drip Feed är verkligen så fantastiskt bra och fler borde få upp öronen för detta band. Mental Maze och Marching Troops är så gott som fulländade. Den senare har dessutom en del streetpunk i sig. Det här är en såndär skiva man spelar och byter sida till man får artros.

Har ni letat men inte riktigt hittat det där punkbandet med attityd, råhet och som levererar käftsmällar, grattis nu har ni det och de heter Drip Feed. Skivan är pressad i hundra ex så det är bara att göra slag i saken och införskaffa denna samt deras tidigare sjuor. Det är maffigt hur ett band kan imponera på mig varje gång de släpper nytt för Drip Feed är absolut ett av sveriges bästa band.

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s