Recension: Jerrys Farsa – Självmord och inga visor CD

Jerrys Farsa – Självmord och inga visor
Kontakt: Facebook
Buzzbox Records

Det känns på något sätt vemodigt att Jerrys Farsa nu går i graven. Man har ju liksom börjat bli riktigt bekant med figurerna som Siken & Co porträtterar. Det må vara fiktiva karaktärer men har man någon gång spenderat tid på vischan, ja då vet man att det här inte är något större hittepå. Allt ackompanjerat till svängig trallrockandroll.

Jag har tidigare nämnt DLK i samma mening som Jerrys Farsa och jag vet inte om den här skivan egentligen skiljer sig så mycket mot tidigare skivor men på Självmord och inga visor skulle faktiskt Mart kunna ha gjort en del av musiken. Det är ju dessutom en komplimang, för ingen gör det bättre än Mart men Jerrys Farsa gör det nästan lika bra. Sen är ju de här rock and roll riffen som dyker upp titt som tätt helt magiska.

På den här skivan medverkar en del prominenta gästartister som till exempel Jojo från Belta 53 samt Ammy från Lastkaj 14. Ammy passar verkligen in till musiken och kanske är det på grund av henne som jag anser att Livet var en fest är en av skivans bästa låtar. Hade jag fortfarande konsumerat alkohol hade jag tagit en kalsongfylla på fredag och kört igenom hela Jerrys katalog, vilken kväll det hade blivit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s