Recension: Flyktsoda Fanzine 40

Flyktsoda #40
20 kr. 40 Sidor A5
Kontakt: flyktsoda14@gmail.com


Då har Johan gjort det igen, ännu ett nytt nummer av Flyktsoda är ute och jag läser det som vanligt från första till sista sidan utan någon paus, att Flyktsoda lyckas få mig att glömma bort telefonen i en timme är kanske det bästa betyg man kan få av mig. Det här numret innehåller intervjuer och recensioner, det hade varit roligt med något mer, kanske en krönika eller liknande, jag vet ju att Johan är en klok man men har kanske mer tankar än tid?

Det är ändå intervjuerna som är ryggraden i Flyktsoda och de är lysande som vanligt. För mig är det alltid en fin blandning mellan band jag inte hört talas om tidigare och band som jag gillar riktigt mycket. De som får utrymme i det här numret är: Karro/Samlade Neuroser, Crash-Mange, Mormor Kommer, Norra Hospitalet och Detësto. Riktigt kul att få höra lite om brasse-scenen från de sistnämnda.

Jag tycker att man SKA beställa Flyktsoda, framför allt nu när det inte är några spelningar, jag kan tänka mig att fanzinet blir mer svårsålt då. Johan har ju dessutom en fet distro, så hör av er till honom nu. I mina ögon är han en fanbärare för punken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s