Recension: Ondsint – A tounge bitten again TAPE

Ondsint – A tounge bitten again
Kontakt: Facebook I Bandcamp


Herrejävlar vilket skönt mangel med tre av medlemmarna från finfina Socialstyrelsen. Jag tänkte först att nu blir det ännu en portion av den där blackened crusten men tji fick jag. Det här är en ren uppvisning i hardcore, grind och även lite power violence. Jag kan inte säga att jag blev jättetaggad vid första genomlyssningen men ju mer den här kassetten har snurrat desto mer har den växt och nu tycker jag att den är magisk.

Hemska Hanna står för en sånginsats som är så rå och brutal, ja bland det råaste jag hört på väldigt länge. De 12 låtarna ligger alla på runt 30 sekunder och då förstår ni att det handlar om totalmangel. Jag tycker även om produktionen som passar perfekt till musiken. Den som lirade in detta har fattat exakt vad det handlar om.

Ondsint vrålar både på engelska och på svenska och ska jag vara ärlig så är kanske inte texterna den stora behållningen. Det känns lite som de bara är skrivna för att ha något att sjunga. Men skit i det, är du vän av galet mangel måste du kolla upp Ondsint för det här är riktigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s