Recension: Strikt – Partihandlarvägen

Strikt – Partihandlarvägen
Kontakt: Facebook I Hemsida
08 Aktion


Ny huliganpunk från Stockholm, då brister jag så klart ut i ett hurra! Med medlemmar från bland annat Psykbryt kan man ju ana lite vad det här handlar om. Fast Strikt är mer streetpunk, på gränsen till Oi! Tänk er The Partisans eller One Way System fast på svenska. Strikt skulle absolut göra sig bra på No Future Records och det här är en riktigt bra debut. Min magkänsla säger dock att de har ännu mer att ge framöver.

För om de bara kan få till alla låtar som ”Stockholm”, som känns mer genomarbetad än de andra två låtarna kommer det att bli magiskt. Nu är varken ”Brinner Upp” eller ”Raseri” några dåliga låtar men för mig kommer de lite i skymundan eftersom huvudstadslåten är så bra. Sen fyller Brinner Upp en bra funktion då den piskar upp tempot med ett gäng BPM. Jag tycker att det finns tidiga Rancid-vibbar i den.

Det kommer med all säkerhet att svingas både en och två bägare i samband med Strikt oavsett om det är på konsert, hemmafest eller till sommarens parkhäng. Hur som helst ska det bli riktigt intressant att följa deras framfart, de har verkligen något bra på gång här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s