Recension: C2H6O – We Don’t Care Tape

C2H6O – We Don’t Care
Kontakt: Facebook
C33 Tapes


Till slut släpptes då de här låtarna på fysiskt format via superaktiva C33 Tapes och jag tycker att alla hardcorefantaster ska ha den här kassetten. C2H6O som för övrigt ska byta namn bränner av sex stycken svinarga stänkare på drygt tio minuter. Det känns som att de har sneglat en del åt band som Slapshot, Youth Of Today och Gorilla Biscuits, det låter i alla fall väldigt amerikanskt och riktigt härligt rått.

Bandet bildades 2017 och de här låtarna släpptes på Spotify 2020 och har då alltså släppts på kassett i år. C2H6O har med andra ord inte varit de mest produktiva av band men förhoppningsvis sitter de och ruvar på nytt material, jag vill i alla fall höra mer. Tempot är för det mesta uppskruvat men det finns en del tempoväxlingar också vilket jag uppskattar. Sen är ju sången brutalt rå och desperat.

Ja, jag går verkligen igång på de här låtarna, adrenalinet pumpar och trots mitt nästan alltid konstanta lugn känner jag bara för att dra igång den där revolutionen. De bästa låtarna på skivan i mitt tycke är inledande I Hate You samt We Don’t Care, den sistnämnda var för övrigt med på Volym 1 av Grönpeppar Records samlingsskiva Ursäkta röran. Nä nu får ni jobba på lite, vi är en skara som kräver mer av C2H6O.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s